Sijoittaminen

Tältä sivulta löydät yleistietoa sijoituksista. Kun haluat pistää rahasi kasvamaan ja pitkän aikavälin tuotto merkitsee enemmän kuin sijoituskohteiden hetkelliset kurssivaihtelut, voit sijoittaa

 • 2 vuoden verottomiin talletuksiin
 • Joukkolainoihin
 • Henkivakuutusosakeyhtiön Säästö- ja Eläkevakuutuksiin
 • Sijoitusrahasto-osuuksiin
 • Valtion tuotto-obligaatioihin

Joukkolainat ja obligaatiot

Pankilla on lähes aina tarjottavana uusimpia pankin omia joukkolainoja ja valtion tuotto-obligaatioita sekä myös aikaisemmin liikkeeseen laskettuja joukkolainoja ja obligaatioita; kysy lisätietoja näistä suosituista sijoituskohteista.

Sijoitusrahastot on helpoin tie sijoittamiseen

Sijoittamiseen liittyy aina riski, joka on suhteessa sijoituskohteen tuotto-odotukseen.

Sijoitusrahastot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon niillekin, jotka eivät pidä itseään alan asiantuntijoina.
Periaate on yksinkertainen: sinä ostat rahasto-osuuksia ja rahastoa hoitava yhtiö hankkii osakkeet ja muut arvopaperit nopeasti ja sen hetken parhaaseen hintaan. Saat jo pienellä rahasummalla suursijoittajan edut. Rahaston sijoitussalkku on tehokkaasti hajautettu, olet mukana samoilla markkinoilla kuin ammattisijoittajat, eikä rahasi ole koskaan yhden paperin varassa.

Jatkuva Rahastosijoitus itselle tai lahjaksi

Jos olet valmis sijoittamaan 200-10 000 euroa kuukaudessa, valitse Jatkuva Rahastosijoitus. Rahastomerkintä tehdään automaattisesti kuukausittain haluamanasi päivänä. Voit muuttaa sijoitettavaa summaa tai veloituspäivää.

Veroton talletus on varma ja vaivaton

Kiinnostavatko talletukset tai sijoitukset? Pankista löydät sopivimmat vaihtoehdot.

Kahden vuoden verottomalta määräaikaistalletukselta saat rahoillesi verovapaata tuottoa 2 %, joka on tuloverolain mukainen korkein mahdollinen veroton korko.

Vähimmäistalletus on vain 1000€. Talletuksen teet helposti. Tarvittaessa voit nostaa rahat (tai osan, miniminosto 1000€) kesken talletusajan, jolloin korko on nostetulle summalle 1 %.

Valittavanasi on myös omat joukkolainat, Henkivakuutusyhtiön Säästö- ja Eläkevakuutukset, sijoitusrahastot sekä valtion tuotto-obligaatiot.

Uudet joukkolainat

 • Vähimmäissijoitus 10 000€
 • Verollinen
 • Laina-aika 3 tai 5 vuotta
 • Helppo muuttaa rahaksi pikakaupassa
 • Tarjousesitteen saat merkintäpaikoista

Mukavaa tuottoa rahoillesi

 • 3 v:n lainan tuotto liikkeeseenlaskupäivänä
  esim. emissiokurssilla 100 % on 4,25 %
 • 5 v:n lainan tuotto liikkeeseenlaskupäivänä
  esim. emissiokurssilla 100 % on 4,85 %

Joukkolaina antaa rahoillesi korkotuottoa kolmen tai viiden vuoden ajan. Kertyneet korot saat käyttöösi vuosittain. Pääoma maksetaan takaisin yhdessä erässä. Jos tarvitset käteistä kesken sijoitusajan, voit myydä joukkovelkakirjasi vaivatta pikakauppana pankissa myyntipäivän markkinahintaan.

Lisäetu: Ilmainen säilytys joukkovelkakirjoillesi. Sovi merkinnän yhteydessä.

Etuja asiakkaille

Sijoittaminen on täynnä mahdollisuuksia. Asiakkaanamme saat monia etuja kuten ilmaisen arvopaperisäilytyksen. Voit antaa osto- ja myyntimääräyksiä myös puhelimitse.

Kiinnostaako?

Soita puhelinpankkiin 0200 2580 ark. klo 7-21, la klo 9-14 tai pyydä yhteydenottoa puhelinpankista oheisella lomakkeella.